Ga in het menu naar "Producten" (nummer 1 in de afbeelding) en klik vervolgens op "Cursussen" (nummer 2 in de afbeelding).

Ga vervolgens naar de "Studenten" sectie (nummer 3 in de afbeelding). Dan zie je de lijst van studenten die toegang hebben tot de cursus. Klik vervolgens op het e-mailadres van de student van wie je de toegang wilt annuleren (nummer 4 in de afbeelding).



Opmerking: Het is belangrijk te weten dat het annuleren van de toegang de student niet volledig van je lijst met studenten verwijdert. De student zal nog steeds in je lijst met studenten verschijnen, maar hij/zij zal geen toegang meer hebben tot je cursus. Als je een student van de studentenlijst wilt verwijderen, lees dat het artikel "Hoe verwijder je een student"
Laatst bijgewerkt op 13 november 2024