In dit artikel leer je hoe het restrictieproces bij systeme.io werkt en wat er gebeurt wanneer je account wordt beperkt.
Elk systeme.io-abonnement heeft een limiet op het aantal contacten dat je kunt beheren. Bekijk hier de functies per abonnement.
Je account kan om twee redenen worden beperkt:
Unlimited Plan: Onbeperkt aantal contacten
Wanneer je deze limieten overschrijdt, wordt je account beperkt.
Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer:
Je kunt je huidige abonnement en limieten bekijken via:
Profielfoto → Instellingen → Mijn plan
We raden je ten zeerste aan om zo snel mogelijk accountbeperking te voorkomen, zodat je geen nieuwe leads of verkopen misloopt. Houd goed in de gaten hoeveel contacten je hebt en neem tijdig de nodige stappen als je de limiet nadert.
Wanneer een gebruiker de limieten van zijn/haar abonnement overschrijdt, starten we een pre-beperkingsproces om hen te waarschuwen dat, tenzij ze de inhoud van hun account verminderen door de overtollige items te verwijderen, hun account aan het einde van het pre-beperkingsproces beperkt zal worden:

De pre-beperkingsperiode geeft je voldoende tijd om het beperkingsproces te voorkomen. Dit kan op 2 manieren:
Door je systeme.io-abonnement te upgraden naar een hoger plan: In dit geval krijg je een hoger contactenlimiet en toegang tot meer functies. Om onze prijsplannen te bekijken, klik hier.
Als je geen geschikt abonnement kunt vinden dat aan je behoeften voldoet, neem dan hier contact op met de klantenservice.
Het beperkingsproces:
Op de vierde dag, tenzij de nodige stappen zijn genomen, wordt het restrictieproces automatisch geactiveerd.
Er zijn twee situaties, afhankelijk van je plan:
Freemium-plan:
Zodra je account beperkt is, worden enkele functies uitgeschakeld:
Betaald plan:
Ons systeem zal je abonnement automatisch upgraden naar het eerstvolgende hogere plan zodra je de limieten van je huidige abonnement overschrijdt.
Deze upgrade is noodzakelijk om de continuïteit van de service te garanderen.
Als je na een automatische upgrade wilt terugkeren naar je oorspronkelijke plan, verwijder dan eerst de overtollige inhoud en neem vervolgens contact op met de klantenservice.
Opmerking: Hoewel inhoud niet automatisch wordt verwijderd als je account beperkt is, kan het worden verwijderd als je 6 maanden lang niet inlogt of geen enkele actie onderneemt op je account.
Laatst bijgewerkt op 6 april 2025