Loading
Klik op "Deactiveren" (nummer 2 op de afbeelding).

Er verschijnt een pop-up waar je je actie moet bevestigen door op "Bevestigen" te klikken (nummer 3 op de afbeelding).

Na bevestiging verschijnt een melding dat de funnel met succes is gedeactiveerd (nummer 4 op de afbeelding).

Als je meer wilt weten over de stappen om een inactieve pagina te configureren, klik dan hier.
Laatst bijgewerkt op 10 juni 2024